Blogg Torsebro Svamp & svampkurs.se

Välkommen till min blogg Torsebro Svamp & svampkurs.se!

Anne-Karin Mikonaho
Anne-Karin Mikonaho, svampkurs.se

Jag heter Anne-Karin Mikonaho och är svampkonsulent. Jag driver denna blogg samt Torsebro Svamp / svampkurs.se och vill vända mig till alla som vill lära sig mer om svamp -gammal som ung! 

Sociala medier

Själv lärde jag mig olika slags svamp väldigt tidigt då jag alltid var ute i skogen som barn. Jag är aktiv på Artportalen och sociala medier såsom Facebook och Instagram -är du nyfiken på svampläget kan du följa mig där och här i min blogg.

Aktiv medlem

Jag är vice ordförande och regionombud i Svampkonsulenternas Riksförbund, medlem i Puggehatten -Skånes Mykologiska Förening samt SMF -Sveriges Mykologiska Förening. Förutom svampkonsulentutbildningen har jag studerat svampkunskap (mykologi) vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala, Högskolan i Kristianstad samt Åsa folkhögskola.

Bor i Torsebro i Skåne

Jag bor i Torsebro strax utanför Kristianstad och plockar oftast svamp i Skåne. Jag arbetar även som kock och får ofta frågor om matsvamp.  

Varmt välkommen att hänga med på svampplockning i Skåne! 

Anne-Karin Mikonaho, svampkonsulent, Torsebro Svamp

svampkurs.se
svampkurs.se

Filosofi Torsebro Svamp och svampkurs.se

Jag vänder mig till alla som vill lära sig mer om svamp och svampplockning!

På mina svampkurser lär du dig:  

  • Vilka svampar du tryggt kan plocka och äta -och också:
  • Vilka svampar du ska låta bli -och även:
  • Hur du hanterar och tillagar matsvamp -samt inte minst:
  • Var och när du kan finna olika slags svamp

Nyfiken på svamp?  

Jag blir din svampguide!

Torsebro Svamp
Torsebro Svamp nära Helge å

Svampkurs.se & Torsebro Svamp

Svampkurs.se och Torsebro Svamp arrangerar utflykter på beställning och anordnar utställningar för att visa och bedöma svamp. Grundaren och svampkonsulenten Anne-Karin Mikonaho håller kurser och föredrag samt säljer färsk och torkad svamp. Som event kan du anlita mig som svampguide -kanske i en skog nära dig! Häng med på en guidad svamptur och plocka svamp i Skåne!

Se hela utbudet på Torsebro Svamp.

Lämna en kommentar